Taas yksi uneton yö



Taas on kello puoli viisi aamulla, enkä ole nukkunut silmäystäkään. Edellisenä yönä sain unen ehkä joskus kahden maissa, ja nukuinkin 6 tuntia. Eilen en nukkunut edes päiväunia, mutta ei silti ole oikein edes väsyttänyt kunnolla tänä yönä. Melatonista ei ollut apua. Niinpä olenkin neulonut sukkaa.




Eilinen päivä meni tönkköjaloin. Kävely oli sen takia hankalaa. Kun vielä lisäksi jalkapohjiin sattui kuin olisi kävellyt lasinsirujen päällä, oli vähän hankala päivä. Jalkavaivoista huolimatta kävin lenkillä. Vauhti oli huomattavasti edellispäivää hitaampaa. Kaikki muut lenkkeilijät, jopa sellainen todella iäkäs pariskunta, viilettivät minusta ohi matkan varrella.




Lenkin päälle vielä vähän hartiajumppaa ja venyttelyä, niin johan olin taas puhki. Aina rasituksen jälkeen tulee lisäksi kädet pahempaan kuntoon. Vapina käsissä oli ihan hervotonta. Kyllä liikkumisesta olisi kiva jäädä se hyvä fiilis, minkä tunsi silloin terveenä aina suorituksen jälkeen. Vaikea nykyään uskoa sen liikumisen hyviin vaikutuksiin, kun joka kerta olo huononee. Kyllähän sitä ennenkin saattoi tulla paikat kipeäksi, jos oudokseltaan jotain rehki, mutta se oli erilaista, eikä vienyt uuvuksiin. Alkuillasta pystyi käsiä käyttämään sen verran hyvin, että aloitin tuon sukan. Ja melkeinhän se on jo valmis. Eli on ollut tehokas yö.

Nyt voisi koittaa ummistaa silmät. Saisi edes muutaman tunnin nukuttua.



Kommentit