Unettomuus riesana



Ei se ainakaan oireista toipumista edesauta, kun ei pysty nukkumaan. Taas olen hereillä edelleen, nukkumatta silmäystäkään koko yönä. Kohta aamu viisi koittaa. Edellisenä yönä en nukkunut ollenkaan. Päiväunet sain eilen nukuttua, mutta vasta iltapäivä neljästä ilta kahdeksaan.

Lauantaista lähtien olo on ollut taas yhtä tuskaa. Väsynyt kyllä olen koko ajan. Niin paljon, etten mitään jaksa. Mutta kovat kivut tekevät olosta tukalan. Käsissä ja jaloissa kamala särky ja polttelu. Jatkuva vessassa ramppaminenkaan ei lisää hyvinvointia. Se tunne, kun haluaisi nukkua, mutta ei onnistu, on todella ahdistava. Tosi levoton fiilis, kun yrittää pää tyynyssä peiton alla tavoitella nukkumattia. Ei tätä oikein osaa kuvailla, mutta tuntuu siltä, että näin ei voi kauan jaksaa. Toimintakyky alkaa olla melkolailla finaalissa. Kaikki oireet vain korostuu ja pahenee. Sattuu, ei edes pysy pystyssä kunnolla, liikkuminen on työlästä. Oikeasti pitäisi nukkua kunnolla, levätä, ja sen jälkeen päästä liikkeelle, puuhailemaan edes jotain pientä, ehkä käymään lenkillä, tapaamaan ihmisiä, jotta olo helpottaisi, jotta voisin edes jonkin verran paremmin. Otin hetki sitten taas melatoninia. Se on yleensä auttanut, mutta eilisiltana ei tuonut toivottua unitilaa.

Millä ihmeellä tästä selviää? Olen ihan loppu kohta!


Kommentit

  1. Toivottavasti uniongelmat helpottaa pian.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä tästä. Toivotaan todella niin. Helpottaisi varmasti muutkin oireet, kun saisi nukuttua kunnolla säännöllisesti.

      Poista

Lähetä kommentti