Puuttuvat blogipostaukset - Miksi?

Lusikkateoria


Lusikkateoria kuvaa hyvin, miten haastavaa on saada voimavarat riittämään.En ole enää pitkään aikaan kirjoittanut kovinkaan usein uusia blogipostauksia. Syynä ei ole se, ettenkö haluaisi kirjoittaa, eikä sekään ettenkö kykenisi kirjoittamaan. Syynä on yksinkertaisesti se, että olen käyttänyt lusikkani muuhun. Elämiseen, kuntoutumiseen, harrastuksiin, ystävien ja perheen kanssa olemiseen, lukuisiin erilaisiin asioiden järjestelyihin liittyviin selvitystöihin, eri hakemusten täyttämiseen, kotitöihin jne. 

Minulle on tapahtunut tämän vuoden aika monenlaista. Paljon muutoksia, enimmäkseen elämän helpottamiseksi ja asioiden mahdollistamiseksi, on tullut. Ei vain kertakaikkiaan ole jäänyt voimavaroja jäjelle sen vertaa, että olisin pystynyt kirjoittamaan blogipostauksia kaikista niistä aiheista, mistä olisin halunnut.

Jos olisin pystynyt kirjoittamaan, aiheina olisi ollut mm:


POLAR VANTAGE M - UNEN JA TREENIEN SEURANNAN APUNA

TYÖKYVYTTÖMYYSELÄKE - HAKEMINEN, PÄÄTÖS JA SEN ODOTTELU

KUNTOUTUSOHJAAJA, IHMINEN OIKEASSA PAIKASSA

PYÖRÄTUOLI JA SEN HANKKIMISPROSESSI

HENKILÖKOHTAISEN AVUN HAKEMUS JA PÄÄTÖKSEN SAAMINEN

HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN PALKKAAMINEN TYÖANTAJAMALLILLA

AVUSTAJANI, IHANA ARJEN PELASTAJA

VPL KYYDIT - MITEN NE ON TOTEUTETTU?

KODIN MUUTOSTYÖT

VAMMAISTEN ERIARVOISUUS ASUINKUNNASTA RIIPPUEN

MASKUN JÄLKIMMÄINEN KUNTOUTUSJAKSO

UUSI NEUROLOGI

UUSI KUNTOUTUSSUUNNITELMA


Ehkä näistä päädyn vielä kirjoittamaankin, jos on aikaa ja voimavaroja. Mutta mitään en lupaa! Jos sinusta tuntuu, että haluat em. asioihin liittyen minulta jotakin kysyä, niin ota rohkeasti yhteyttä blogin etusivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Yritän tottakai vastata mahdollisimman pian, mutta mikäli minusta ei ala muutamaan päivään kuulumaan, laitathan viestiä uudestaan. Muisti- ja kognitiivisten ongelmieni vuoksi saattaa vastaus jäädä antamatta, mutta se ei suinkaan ole tarkoituksellista.

Kommentit